Rüyada kendi saçını tıraş etmek

Rüyada kendi saçını tıraş etmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Rüyada kendi saçını makinayla tıraş etmek iyi haberler alınacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada saçının tıraş edildiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçını tıraş etmek çok üzüntü yaşayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı tıraş etmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kıtlığın meydana geleceğine işarettir.

Rüyada saç tıraşı yapmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak günahlarından tövbe etmeye, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını makineyle tıraş etmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını tıraş etmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments