Rüyada kendi saçını kısaltmak

Rüyada kendi saçını kısaltmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kendi saçını kısaltmak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada saçları kısacık kesmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Rüyada kendi saçının kısa olduğunu görmek emeklerinin karşılığını alacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işarettir.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı kısa olmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin saçını kısa görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısaltmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalet eder.

Rüyada saçının kısa olduğunu görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments