Rüyada kendi saçını boyanmış görmek

Rüyada kendi saçını boyanmış görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını boyanmış gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada siyaha boyanmış saç görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada saçlarını boyanmış görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarıya boyanmış saç görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçı boyalı görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça boya sürmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet eder.

Rüyada saçının boyanmasını görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Rüyada siyah boyalı saç görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments