Rüyada kendi kulağında küpe görmek

Rüyada kendi kulağında küpe görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, ona emek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kulağında küpe gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada birinin kulağında küpe görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulakta küpe görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, büyük zorluklar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kulağında küpe görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkeğin kulağında küpe görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işaret eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada kulağına altın küpe takmak kısa sürecek bir işe gireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments