Rüyada kafada bit görmek

Rüyada kafada bit görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kafada bit gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Rüyada kafada beyaz bit görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada bit bulmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret eder.

Rüyada kafasına bit düştüğünü görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasından bit düştüğünü görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafada bit temizlemek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, günahlara rivayet eder.

Rüyada kendi kafanda bit görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasından bit ayıklamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalettir.

Rüyada çocuğun kafasında bit görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments