Rüyada kendi iskeletini görmek

Rüyada kendi iskeletini görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına inanılır.

Rüyada kendi iskeletini gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz bir yerde bir tatsızlık yaşamanız olasıdır.

Rüyada iskelet görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Rüyada denizde iskelet görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada timsah iskeleti görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek zorluğa düşeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin iskeletini görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada iskeleden düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dinazor iskeleti görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments