Rüyada kendi işini yapmak

Rüyada kendi işini yapmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi işini yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Rüyada ölüyle iş yapmak zorlukları aşacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik işi yapmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada düşmanla iş yapmak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Rüyada iş görüşmesi yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Rüyada iş başı yapmak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tığ işi yapmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet eder.

Rüyada iş yerine çiş yapmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde temizlik yapmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments