Rüyada kendi gözünü mavi görmek

Rüyada kendi gözünü mavi görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalet eder.

Rüyada kendi gözünü mavi gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada göz rengini mavi görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulur.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü köpek görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mavi göz görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü görmek fakirlikten kurtulacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments