Rüyada kendi düğün davetiyemi görmek

Rüyada kendi düğün davetiyemi görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğün davetiyemi gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Rüyada düğün davetiyesi dağıttığını görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak her şeyin gönlünce olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama rivayet eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek sürekli yerinde sayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada düğün davetiyesi vermek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Rüyada düğün davetiyesi hazırlamak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek prestij kaybı yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments