Rüyada kendi azı dişini çıktığını görmek

Rüyada kendi azı dişini çıktığını görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, başarıların artacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Rüyada kendi azı dişini çıktığını gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada azı dişinin yerinden çıktığını görmek aileye büyük bir ev alınacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada azı dişin çıktığını görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada üst azı dişinin çıktığını görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi azı dişini çıktığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada azı dişinin çıktığını görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada azı dişi çıktığını görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada azı diş çıktığını görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine işarettir.

Rüyada azı dişlerinin çıktığını görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments