Rüyada kendi azı dişini çekmek

Rüyada kendi azı dişini çekmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, yiyip içeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çekmek gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada çürük azı dişi çekmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada azı dişi çekmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kendi azı dişini çekmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işarettir.

Rüyada üst azı dişi çekmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada azı diş çekmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada azı dişi yaptırmak rahatının da yerine geleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada üst azı dişi çektirmek yaşamının uzun olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments