Rüyada keman çalan birini görmek

Rüyada keman çalan birini görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Rüyada keman çalan birini gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada keman çalamamak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada keman çalan görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada keman çalan birini görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet eder.

Rüyada keman çaldığını görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada kendini keman çalarken görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına delalettir.

Rüyada kırık keman görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalettir.

Rüyada keman öğrenmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments