Rüyada kediyle köpek görmek

Rüyada kediyle köpek görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada kediyle köpek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Rüyada yavru kedi ve yavru köpek görmek hastalıklardan kurtulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına inanılır.

Rüyada yılan kedi köpek görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada kedinin köpeğe dönüştüğünü görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada köpek kedi görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada köpeğin kediyi öldürmesini görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek leşi görmek huzurunu yerine getireceğine, sinirlerinin yıpranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments