Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kediyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, variyet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kediler kavga etmek verimli işlere gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Rüyada kediyle kavga etmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments