Rüyada kediyi insan gibi görmek

Rüyada kediyi insan gibi görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi insan gibi gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada insanı kedi gibi görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada kediyi insan gibi görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada insan gibi kedi görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi gibi miyavlamak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi gibi fare görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada azraili insan gibi görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan gibi köpek görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments