Rüyada evde kedi yavrusu görmek

Rüyada evde kedi yavrusu görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, dertlerin artacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalet eder.

Rüyada evde kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kedi yavrusu görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada evde kedi yavruları görmek birlikteliğe başlayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yavru kediler görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada kedi yavrusunu eve almak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada evde yavru kedi görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments