Rüyada kediye ekmek atmak

Rüyada kediye ekmek atmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yükseleceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye ekmek atmak gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada kediye ekmek atmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kara kediyi atmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi atmak rahatının kaçacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi dışarı atmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedilere balık atmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi atmak çok yıpranacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi kuyuya atmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada balkondan kedi atmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments