Rüyada kedinin işediğini görmek

Rüyada kedinin işediğini görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, neşesinin yerine geleceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin işediğini gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kötü bir habere veya tehlikeye rivayet eder.

Rüyada kedinin eve işediğini görmek yokluk içine gireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusunun işediğini görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet eder.

Rüyada kedi işediğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedinin işediğini görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kısmetinin hep açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru köpeğin işediğini görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının işediğini görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun işediğini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments