Rüyada teröristlerle savaşmak

Rüyada teröristlerle savaşmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kısmetlerinden olacağına, dertlerin sona ereceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada teröristlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada teröristle savaşmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada teröristlerle savaşmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kişinin yaşamının değişeceğine işaret eder.

Rüyada silah terörist görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada terörist öldürdüğünü görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada terörist kaçmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet eder.

Rüyada teröristin öldüğünü görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, iş hayatında zarar edileceğine inanılır.

Rüyada teröristle çatışma görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada teröriste yakalanmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments