Rüyada kedileri çiftleşirken görmek

Rüyada kedileri çiftleşirken görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, hanenizde bolluk olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada kedileri çiftleşirken gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Rüyada kedileri çiftleşirken görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işarettir.

Rüyada kedinin çiftleşmesini görmek aileden ayrı kalınacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada çift başlı kedi görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada iki kedinin çiftleştiğini görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin çiftleştiğini görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedilerin çiftleşmesini görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerin çiftleştiğini görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çift görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments