Rüyada adamla yatmak

Rüyada adamla yatmak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada adamla yatmak gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada bi adamla yatmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir adamla aynı yatakta yatmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yeni adımlar atacağına işarettir.

Rüyada evli adamla yatmak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir adamla yatmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, ticarete atılacağına inanılır.

Rüyada başka adamla yatmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamla yatmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada yatakta bir adamla yatmak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada adamla yatmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments