Rüyada kedi köpek yılan görmek

Rüyada kedi köpek yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, şansa, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Rüyada kedi köpek yılan gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yılan kedi köpek görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek yılan görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada köpek kedi görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kedi köpek almak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yiyen köpek görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek öldürmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi köpek leşi görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments