Rüyada kedi kılığında şeytan görmek

Rüyada kedi kılığında şeytan görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet eder.

Rüyada kedi kılığında şeytan gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada kedi kılığında şeytan görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Rüyada şeytan kılıklı insan görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada insan kılıklı şeytan görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan kılığında şeytan görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işarettir.

Rüyada bebek kılığına girmiş şeytan görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada insan kılığında şeytan görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanı insan kılığında görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada şeytan kılığında insan görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments