Rüyada kedi aramak

Rüyada kedi aramak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet eder.

Rüyada kedi aramak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz hayatınızı yenilemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada kedi ve köpeği bir arada görmek şeytanın aklına uyacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet eder.

Rüyada kedi aramak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada havlu aramak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine tabir olunur.

Rüyada düğme aramak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada camide birini aramak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, can sıkıntısının sona ereceğine yorulur.

Rüyada nişan yüzüğü aramak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada taş aramak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolunu aramak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments