Rüyada keçi sağmak

Rüyada keçi sağmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, istediği noktalara geleceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Rüyada keçi sağmak gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet eder.

Rüyada koyun ve keçi sağmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz keçi sağmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yeni planlar yapacağına delalettir.

Rüyada keçi sağmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçiden süt sağmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet eder.

Rüyada koyun keçi sağmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada manda sağmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah inek sağmak esenlik içinde olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments