Rüyada kaynana el öpmek

Rüyada kaynana el öpmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada kaynana el öpmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak sizi korkutabilir.

Rüyada kaynana elini öpmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada kaynana eli öpmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kaynanasının elini öpmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Rüyada kaynananın elini öpmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaynana el öpmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Rüyada kaynanayı öpmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments