Rüyada kayıp altın bulmak

Rüyada kayıp altın bulmak istemediği halde borçlanacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, gönlünce harcama yapmasına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine inanılır.

Rüyada kayıp altın bulmak gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Rüyada kayıp altın bulmak her kararlarında onların arkasında olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kayıp çanta bulmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kayıp para bulmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayıp bir eşyayı bulmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kayıp saati bulmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kayıp eşya bulmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada kayıp çocuğunu bulmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayıp küpeyi bulmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments