Rüyada kayınvalidenin hamile olduğunu görmek

Rüyada kayınvalidenin hamile olduğunu görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada kayınvalidenin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Rüyada kayınvalidesini hamile görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tabiri caizse can bulacağına delalet eder.

Rüyada kayınvalideyi hamile görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kayınvalidenin hamile olduğunu görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kayınvalideden altın almak mesleğinde uzmanlık yapacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş olan kayınvalide görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, duaların kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kayınvalideyi canlı görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada müstakbel kayınvalideyi görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kayınvalidenin elini öpmek yükseldikçe yükseleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments