Rüyada kaybolmuş altını bulmak

Rüyada kaybolmuş altını bulmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, sorunların üstesinden geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına yorulur.

Rüyada kaybolmuş altını bulmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Rüyada kaybettiğin altını bulmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybettiği altını bulmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada kaybolan altınlarını bulmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına işarettir.

Rüyada kaybolan altın küpeyi bulmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybolmuş altını bulmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaybolan altın bulmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan altın yüzüğü bulmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kaybolan altını bulmak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments