Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak

Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybettiği bir şeyi aramak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan bir şey aramak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kaybettiği şeyi aramak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan bir şeyi aramak hastalıkların sona ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada kaybolan oğlunu aramak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kaybolan birini aramak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kaybolanı aramak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments