Rüyada kavun karpuz yediğini görmek

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek şansın döneceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, rütbe edineceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işarettir.

Rüyada kavun karpuz yediğini gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada karpuz kavun yemek ticaretinin hızlanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada karpuz kavun görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına delalettir.

Rüyada kavun karpuz görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Rüyada kavun ve karpuz görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments