Rüyada kavgaya çağrılmak

Rüyada kavgaya çağrılmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kavgaya çağrılmak gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada kavgaya çağrılmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen biri tarafından çağrılmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işarettir.

Rüyada mezarlığa çağrılmak neşesini kaçıracağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada cuma namazına çağrılmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet eder.

Rüyada isminin çağrıldığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biri tarafından çağrılmak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada ruh çağrıldığını görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cin çağrıldığını görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments