Rüyada katlı ev görmek

Rüyada katlı ev görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada katlı ev gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada iki katlı yeni ev görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki katlı bir ev görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, önünün açılacağına delalet eder.

Rüyada dört katlı ev görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalettir.

Rüyada iki katlı beyaz ev görmek ulvi kimse haline geleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç katlı ev yapmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada eve kat çıkmak rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments