Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek günlerinin güzelleşeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, dayanışma içinde kalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sorunların çabucak halledileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek kaybettiği şeyi bulmasına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boyunu kısa görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada birinin boyunu kısa görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada boyunu kısalmış görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek malının, parasının ve makamının artacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments