Rüyada arkadaşının bıyık bıraktığını görmek

Rüyada arkadaşının bıyık bıraktığını görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, iyi halin geleceğine, üzgün ve hasta olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının bıyık bıraktığını gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada arkadaşını bıyıklı görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının bıyık bıraktığını görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıyıkları çıktığını görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş ve bıyık görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada başkasının bıyık bıraktığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yarım bıyık görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada bıyıklı kadın görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments