Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek

Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, malının artacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada arkadaşını askerde görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işarettir.

Rüyada askerlik arkadaşını görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, hak yolundan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını askere yollamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker arkadaşlarını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın askere gittiğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments