Rüyada karnında ur görmek

Rüyada karnında ur görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, fikirlerinin çatışacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında ur gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada karnında ur görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada memede ur görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Rüyada urmu dutu toplamak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada vücutta ur görmek hanesine huzurun dolacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında ur görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada beyninde ur görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Rüyada yo urt görmek emeklerinin yarıda kalacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada kafada ur görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments