Rüyada karnında ameliyat izi görmek

Rüyada karnında ameliyat izi görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına alamet eder.

Rüyada karnında ameliyat izi gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Rüyada karnında ameliyat izi görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına yorulur.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek çok iyi şeylere, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet eder.

Rüyada ameliyat izleri görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ameliyat izi görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kar üzerinde ayak izi görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Rüyada karnından ameliyat olmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalettir.

Rüyada tavşan izi görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments