Rüyada karlı dağda kaymak

Rüyada karlı dağda kaymak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işarettir.

Rüyada karlı dağda kaymak gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Rüyada karlı dağda kaymak iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağdan kaymak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada dağın kaydığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağda kaymak iş yerinde çok zarar edileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet eder.

Rüyada dağdan kaymak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı tepeden kaymak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments