Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek hayatının zorlaşacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, hanesindeki rızkın da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Rüyada akciğer kanseri olmak hayatınızın neşe dolacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek yüklü miktarda para kazanacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işarettir.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada akciğer kanser olmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada akciğer ameliyatı olduğunu görmek rahatlığa erileceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet eder.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada akciğer hastalığı görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments