Rüyada karısını öldürmeye çalışmak

Rüyada karısını öldürmeye çalışmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada karısını öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Rüyada karısını öldürmeye çalışmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalettir.

Rüyada karısını öldürmek helal rızık yiyeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada karısını öldü görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada karısının öldüğünü görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada karısını öldüğünü görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Rüyada karısı ölmek aile işlerinin başına geçeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet eder.

Rüyada karısının öldüğünü duymak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalettir.

Rüyada birileri tarafından öldürülmeye çalışmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments