Rüyada arkadaşını ziyarete gitmek

Rüyada arkadaşını ziyarete gitmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Rüyada arkadaş ziyaretine gitmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını ziyarete gitmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret eder.

Rüyada bir ziyarete gitmek elinin darlıktan kurtulacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayram ziyaretine gitmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaneye ziyarete gitmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziyaret yerine gitmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments