Rüyada karınca beslemek

Rüyada karınca beslemek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, üzeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada karınca beslemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada karınca beslemek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada karınca beslediğini görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına inanılır.

Rüyada karıncaları beslemek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada arı beslemek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yılan beslemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada siyah yılan beslemek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada evde kaplan beslemek rızkının ve kazancının bol olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada timsah beslemek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments