Rüyada karga öpmek

Rüyada karga öpmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada karga öpmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada karga avlamak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada karga kovalamak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga tarafından ısırılmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına inanılır.

Rüyada karga öldüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde karga görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil karga görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada karga yemek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments