Rüyada karga boğmak

Rüyada karga boğmak geçim sıkıntısı çekeceğine, gönül kapılarının açılacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, işlerinin ağırlaşacağına, şifa ve ilaç bulacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada karga boğmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada karga boğmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada birinin beni boğduğunu görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanını boğmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini boğmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hem eğleneceğine işaret eder.

Rüyada horoz boğmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada hayvan boğduğunu görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini suda boğmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği boğmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments