Rüyada kardeşinin öldüğünü duymak

Rüyada kardeşinin öldüğünü duymak bolluğun ve bereketin artacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, iyi haberler alınacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada kardeşimin öldüğünü duymak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini öldüğünü duymak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşin öldüğünü duymak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşin öldüğünü duymak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeşinin öldüğünü duymak istediklerini elde etmeyi başaracağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin öldüğünü duymak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşin sesini duymak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşin ölümünü duymak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hümeyra

Rüyamda kardeşim ile dışarıdan gelmiştik.hemen sonra yanımdan gitti bizimkiler öldüğünü söylüyor ama.ben.hungur hüngür ağlıyorum.ve bağırıyorum. İşte.zamanla çevre dekilerde duyuyor. Ben daha kötü oluyorum

İrem

Rüyada bı tepede bağiriyordum arkamda bizim doktor arkadaş vardı beni tutmuştu aşağıda o kadar güzel çiçekler vardı ki sözde kız kardeşim ölmüş bağırıyordum bı baktım çiçekler içinde kardeşim çıktı uçuyordu bana pembe çiçek kovardi bana uzatiyordu bı an yere düştü öldüğün zattem bı baktım tekrar yükseldi