Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, gönül kapılarının açılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek sıkıntılarının hafifleyeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yerde yürümek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işarettir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yolda tek başına yürümek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada zifiri karanlıkta yürümek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Rüyada alaca karanlıkta yürümek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlığa yürümek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments