Rüyada karanlıkta kurt görmek

Rüyada karanlıkta kurt görmek kendisini işine veremeyeceğine, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, batıl amele, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta kurt gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada karanlıkta kurt görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada karanlık dere görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık ve yağmur görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karanlığa düşmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta güneş görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments