Rüyada karanlık odada kalmak

Rüyada karanlık odada kalmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, alım gücünün artacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada karanlık odada kalmak gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Rüyada karanlık odada kalmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Rüyada karanlık odada namaz kılmak borçlarının çoğalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Rüyada karanlık odadan çıkmak mal mülk edineceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık odada yatmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret eder.

Rüyada kendini karanlık odada görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada odayı karanlık görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada karanlık odaya girmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık odada uyumak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments