Rüyada karanfil görmek

Rüyada karanfil görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanfil gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Rüyada kuru karanfil görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil almak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açmamış karanfil görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada karanfil fidanı görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulur.

Rüyada pembe karanfil almak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada karanfil çiçeği görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, eski enerjisini bulacağına inanılır.

Rüyada karanfil çiğnemek hayal kırıklığı yaşayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada karanfil buketi görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments